over

Impressie Turkije is het enige digitale medium over Turkije dat zichzelf een magazine mag noemen. Geen bladerbaar PDF bestand, geen doorsnee blogsite en ook geen informatief aanhangsel van een forum of een makelaarssite. Een echt - interactief - magazine met reportages en artikelen, met tijdschriftitems als een puzzel en een quiz en natuurlijk de mogelijkheid op dit alles te reageren. 

Voor iedereen met​​​​ een bovengemiddelde belangstelling voor Turkije, het land met zijn roerige geschiedenis, zijn overweldigende natuur, zijn innemende bevolking, zijn rijke cultuur en zijn grote verscheidenheid aan vakantiebestemmingen en -activiteiten. Een magazine voor jou!

Meer dan een impressie beoogt Impressie Turkije niet te geven; Turkije moet je beleven!

Over de start van Impressie Turkije

Sinds het verdwijnen van het kwartaalblad Leven in Turkije eind 2010, bestond er over Turkije geen landenblad meer zoals je die nog wel ziet over Griekenland, Frankrijk, Spanje en Italië bijvoorbeeld. Jammer, zo vonden vele Turkijeliefhebbers. Het starten en draaiende houden van een papieren tijdschrift is financieel moeilijk, maar een online magazine brengt veel minder kosten met zich mee. Bovendien wordt de groep online lezers steeds groter en de mogelijkheden die online publiceren biedt, worden steeds uitgebreider. Daardoor werd het idee om een online magazine over Turkije uit te brengen, echt aantrekkelijk. 

Met een professionele aanpak - voor het design en de content, maar ook voor het aan de man brengen -, een duidelijke visie, een flinke dosis doorzettingsvermogen en de juiste contacten moet het mogelijk zijn om van Impressie Turkije een mooi en succesvol magazine te maken.

Wauw! Voor de eerste editie zijn er bijna 10.000 bezoekers geregistreerd!

Dit zeggen lezers over Impressie Turkije​​​

quote-left

Het is fijn dat een online magazine als Impressie Turkije bestaat omdat het een indruk geeft van Turkije in zijn geheel als vakantiebestemming maar ook informeert over de historie en gebruiken. 

quote-right
Evelien Groen, lezeres Impressie Turkije

Evelien Groen

quote-left

Turkije is de laatste jaren steeds vaker in een kwaad daglicht komen te staan. Terwijl het ook een mooi land is met mensen zoals jij en ik. Het is daarom goed de mooie kanten te blijven belichten.

quote-right

Thea Steinmann

quote-left

Turkije heeft als vakantieland zoveel meer te bieden dan zon, zee, goedkope textiel en lekker eten. Dat laat een blad als Impressie Turkije heel goed zien. 

quote-right
Erol Alkan, lezer van Impessie Turkije

Erol Alkan

En dit zeg ik over mijzelf en mijn werk

Klaske Kassenberg hoofdredacteur Impressie Turkije

Als auteur en redacteur heb ik voor diverse tijdschriften gewerkt, waaronder Leven in Turkije. Daarnaast heb ik lesmateriaal geschreven voor het MBO, honderden teksten voor websites, tientallen korte verhalen, een drietal feuilletons en drie romans.
Ik ben een onderzoeker: ik ben nieuwsgierig en zoek graag dingen uit. En als ik iets niet goed begrijp, ga ik net zolang door tot ik het wél begrijp.
Daarnaast ben ik een boodschapper: ik leg graag dingen uit. Daarvoor maak ik gebruik van duidelijke, compacte taal.
Mijn teksten kenmerken zich dan ook door eenvoudig taalgebruik en een duidelijke opzet. Bovendien bevatten ze altijd net die extra informatie waardoor ze weten te boeien.

Klaske Kassenberg

Wat kun je van Impressie Turkije verwachten

  • Elke twee maanden gloednieuwe artikelen en andere content. We houden het ritme van de oneven maanden aan, dus je kunt een nieuwe editie verwachten op de eerste van de vijfde maand, de zevende maand en zo voort.
  • Zes grote artikelen en reportages met vaste rubrieken als archeologie, geschiedenis en een streekreportage. Deze blijven permanent op de site staan en zijn te vinden op de homepage. 
  • Korte items als muziekkeuze, een bijdrage van een gastschrijver, een puzzel en quiz waarmee een leuke, handige of mooie prijs te winnen is, vind je op de editiepagina.
  • En verder? We zullen zien wat de toekomst nog zal brengen...!

Laat van je horen

Idee voor de inhoud


Heb je een onderwerp waar je meer over wilt weten? Of weet je iets waarvan je vindt dat anderen het ook zouden moeten weten?
Laat van je horen!

Bijdrage schrijven


Wil je zelf een bijdrage schrijven? En heb je daarbij ook een of meerdere leuke foto's?

Laat van je horen!

Adverteren


Wil je er als bedrijf  bij zijn en wil je met het mooie Impressie Turkije meegroeien?

Laat van je horen!

info@impressieturkije.nl

>