Editie 05 Impressie Turkije

WINNEN

Winnen: orchidee burrageara


In de volgende editie

Aardbevingen Orchideeën Recep Tayyip Erdoğan

Moedergodin Kybele  Alanya Sagalassos

Nog even, en dan verschijnt de vijfde editie van Impressie Turkije. 

Ik ben trots te kunnen vertellen dat  Impressie Turkije zich steeds verder ontwikkelt. Met nieuwe pagina's en initiatieven, met nieuwe auteurs en... een nieuwe sponsor. Langzaam maar zeker zal Impressie Turkije minder kwetsbaar en minder afhankelijk van mij worden.  En dat is heel belangrijk voor het voortbestaan van dit mooie magazine.

De nieuwste pagina - Ondernemen in Turkije - is bedoeld voor iedereen die zou willen investeren in Turkije of die erover denkt iets voor zichzelf te beginnen. Er zijn heel wat mogelijkheden, vaak zelfs met financiële ondersteuning en begeleiding! 

Voor de vijfde editie met onder andere een artikel over orchideeën in Turkije, heb ik bij de kennisquiz een toepasselijke prijs gevonden: een mooie orchidee, aangeboden door Reinhart Orchideeën. Reinhart Orchideeën verkoopt niet alleen de mooiste orchideeën, maar je kunt er ook heerlijk ronddwalen in het enorme kassencomplex en de tuinen. Op het terrein vind je naast bloemen en planten ook volières  en koivijvers en tentoonstellingen met kunst. Een bezoek aan de kwekerij in het Groningse Westerveen vormt daarom een afwisselend en leerzaam dagje uit. 

Op 1 december is de nieuwe editie online!

Klaske Kassenberg
Hoofdredacteur Impressie Turkije​​​

Impressie Turkije wordt mede mogelijk gemaakt door

logo Kamer van Koophandel Nederland & Turkije
>