Wordt Alanya het nieuwe sporttrainingsmekka
van de wereld?

Als het aan de gemeente en aan Marcel Boonstra – oud-voetballer FC Volendam en SFK Moss Noorwegen – ligt, wel!

Ook al kom of woon je al jaren in Alanya, de kans is groot dat je niet weet wat voor geweldige sportfaciliteiten hier zijn. Zo vind je hier een Olympisch zwembad, sporthallen met faciliteiten op Olympisch én Para Olympisch niveau en meerdere voetbalstadions.

Olympisch zwembad Alanya, zwemmers duiken het water in

Alanya heeft de laatste jaren 3,5 miljoen euro geïnvesteerd in sportaccommodaties en die liggen allemaal klaar om gebruikt te worden. Vooral de maanden oktober tot en met mei zijn uitstekend geschikt voor trainingskampen in (bijna) alle takken van sport. Voor recreatie-, amateur- en semi-profsporters van alle leeftijden en zowel voor valide als minder valide sporters.

Binnenkort kun je op deze pagina van Impressie Turkije veel meer lezen over de plannen van Marcel Boonstra.

Presentatieavond

Op 22 oktober aanstaande organiseert Marcel Boonstra met Sportive Travel in samenwerking met de gemeente Alanya een presentatieavond voor de Turkse Olympische nationale selectie rolstoelschermen. Alanya ontvangt op die avond de president van de Turkse Para Olympische Bond TBESF (Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu) Arif Ümit Uztürk. Hij zal in het gezelschap zijn van de Turkse Olympische nationale ploeg rolstoelschermen. Het team kent maar liefst twee wereldkampioenen: de Turks-Nederlandse Elke Lale van Achterberg (wereldkampioen onder de 17 jaar 2018) en Hakan Akkaya, wereldkampioen onder de 23 van 2017.
Deze unieke presentatieavond voor Alanya vindt plaats in het Cultureel Centrum van Alanya - Alanya Kültür Merkezi, İsmet Hilmi Balcı Cd. No:4.
Je bent welkom vanaf 18:45 uur, het programma begint om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

De toegang is gratis!

President Arif Uztürk


President Arif Ümit Uztürk
Para Olympische ploeg rolstoelschermen

Para Olympische ploeg rolstoelschermen

Wat kun je die avond verwachten
  • Welkomstwoord;
  • Videopresentatie Alanya City of Sports door Sportive Travel;
  • Hands Heart
    Presentatie door president Uztürk;
  • Demonstratie door de beide wereldkampioenen rolstoelschermen;
  • Hands Heart
    Mogelijkheid om op de foto te gaan met het Para Olympisch team rolstoelschermen.
Gerelateerde artikelen
Geen gerelateerde artikelen gevonden
>